Wiedland Internethandel AB

Öppna e-konto


Vill du handla eller bara kunna få information om PRODUKTNYHETER samt KAMPANJER & ERBJUDANDEN öppnar du enkelt ett e-konto
(du behöver inte handla för att öppna ett e-konto).

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FORMULÄR FÖR ATT REGISTRERA KONTO

 

Följande säkra betalningssätt gäller


Gå in på registreringssidan. Där anger du din e-post adress som blir din identifikation, och du väljer ett eget lösenord. Sedan fyller du i adressuppgifter mm.

Nästa gång om du vill handla, räcker det att du loggar in med din e-post adress samt lösenord. Alla dina adressuppgifter etc som redan finns sedan tidigare hämtas, och du behöver inte skriva om dem.


Upphovsrätt
Materialet på denna webbplats är skyddat upphovsrättslagen och får inte användas utan tillstånd från Wiedland Internethandel AB. Eventuella länkar till denna webbplats ska även godkännas av Wiedland Internethandel AB. 


Så behandlar vi dina personuppgifter
För att underlätta god service och korrekt distribution av information använder vi oss av modern informationsteknik för behandling av de uppgifter du lämnar oss. Personuppgifter som du lämnar oss behandlas av oss för administration och fullgörelse av informations- och orderhantering.

Vi säljer inte, och lämnar inte ut, personuppgifter om våra prenumeranter till företag utanför E&T Förlag.

Däremot kan du få information om nya varor eller kampanjer från oss. Du är välkommen att ta del av de personuppgifter vi har om dig genom att gå in på ditt e-konto, och vid behov begära rättelse.