Golv- & Byggtillbehör

Vi tillhandahåller golvnära produkter och ytskydd vid renovering och nybyggnad. Hos oss handlar du enkelt på datorn eller i mobilen. Lägg till produkterna i kassan och skriv in leveransadressen dit du vill ha materialet. Betala snabbt med ditt betalkort eller välj faktura. Vi leverar produkterna.

ThermoReflekt

Värmereflekterande isolering med ångspärr. För Bostad, Hallar, Rörisolering, Ventilationsisolering, Husbil och Husvagn, Pooler mm.

Ytskydd

Under kategorin ytskydd hittar de det mesta som behövs för att skydda golv, väggar och fönster mot slitage, repor, stötar mm vid renovering och nybyggnad.

Golvskydd

Vi har allt från den tunnare målarskyddspappen till den starka 3mm skyddsboarden i plast.

Självhäftande vägg-, golv- och fönsterfilm

Super enkla och smidiga produkter som skyddar vid renovering som du slipper tejpa fast.

Populära produkter

 • Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor används oftast inom läkemedelsindustrin eller där man har höga krav på en dammfri miljö. Klibbmattor passar även utmärkt att använda vid renoveringar för att man inte skall smutsa ner anliggande rum när man transporterar sig emellan dem. Företag som har smutsiga ytor och kontor nära varandra kan klibbmattor hjälpa till att hålla golven rena.

  Läs mer…
 • Dörrskydd

  Dörrskydd

  Dörrar är dyrt så se till att skydda dem väl. Vi har enkla karmskydd för att skydda kanterna till skydd som tål tuffare tag. Våra skydd är enkla att anpassa och att arbeta med. Även påsar som är speciellt anpassade för att träs över dörrar.

  Läs mer…
Totalsumma:
  Till kassan
  (0)
  Tillagd i varukorgen