Dörrskydd

Dörrar kan vara svåra att skydda vid renoveringar. Vi har 2 enkla produkter som hjälper dig med detta.

Protecta fix är en klistrig gummiplatta som sätts direkt på dörren. Som skydd använder du skyddsboard 0,8x1,2m som du applicerar på Protecta fixen. Protecta fix har väldigt bra fäst egenskaper och skall inte sättat på ytor där det finns risk att tapet eller färg kan släppa. Om den blir dammig och tappar sin klistrighet så tvätta av ded  i ljummet vatten och diskmedel och den får då tillbaka sin klistrighet. Det finns flera olika storlekar på skyddsboard som enklet skärs till vid behov.

Protecta fix 8st

För att fästa kanalplast som skydd på dörrar och fönster.

15st/förp. Skyddsboard 3mm. 0,8 x 1,2 m

14,4 kvm/förp. Kanalplast. 400gr/m²


Övriga skydd

Dörrskyddspåser är perfekt att anväda om man önskar att skydda dörren mot färgstänk och damm. Allroundfolien är en plastfolie som fäster mot ytan och skyddar den mot damm och färgstänk. Ett bra skydd att applicera först och sedan kombinera med Protecta fix och skyddsboard.

Tuff paden kan användas till att klämma fast skyddsboarden på dörren. Då har man ett kraftigt skydd om kanterna och skyddar även fram och baksidan på dörren.

 • Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor används oftast inom läkemedelsindustrin eller där man har höga krav på en dammfri miljö. Klibbmattor passar även utmärkt att använda vid renoveringar för att inte man skall smutsa ner anliggande rum när man transporterar sig emellan dem. Företag som har smutsiga ytor och kontor nära varandra kan klibbmattor hjälpa till att hålla golven rena.

  Läs mer…
  2020-03-23 08:44
 • Tips på produkter för att täcka och skydda

  Tips på produkter för att täcka och skydda

  Mycket just nu handlar om coronaviruset och hur man skall skydda sig. Jag påminna lite om att täcka och skydda vid renovering eller ombyggnad. Oftast är det något som kommer i andra hand och blir akut.

  Läs mer…
  2020-03-04 16:31
Totalsumma:
  Till kassan
  (0)